Najnovšie recenzie zo sekcie Batérie pre mobilné telefóny
- Zdá sa ze je originál
- Starý dátum výroby
- Batéria má pri kúpe 2 roky od výroby
Chcel som originálnu batériu,pre Huawei P20 Pro nakoniec síce je originál, ale je stará 2 roky a to skladovanie jej na vydrži veľmi nepridá . Keď som sa pýtal ci tam nemajú nejaké čerstvé, vraj sa už nevyrábajú, tak Kúpil som si pre istotu 2 kusy.
- batéria vhodná do môjho prastarého telefónu, za dobrú cenu
- Originálny diel
- Balenie výrobku
- Originál súčiastka
- Žiadna
Originálna súčiastka ktorej rozdiel v cene není veľmi veľký od tzv "aftermarket" súčiastok. Po výmene telefón funguje výborne a má výdrž ako nový. Doba doručenia bola 2 alebo 3 dni už si nepamätám, ale cely proces bol rýchly a jednoduchý.
- Originálna súčiastka
- Žiadna
- Dlhá výdrž
Batéria prišla rýchlo. Ešte nieje vymenená. Škoda, že k nej nepriložili skrutkovač. Čo je na aliexprese úplne normálne.
- kvalita
Original service pack, žiadna napodobenina.
Original service pack, žiadna napodobenina.
- dobra baterka zodpoveda cene
- Som veľmi spokojný
- Kapacita nebola taká, ako bola inzerovaná
Po nainštalovaní novej batérie, ktorú som objednal z obchodu, všimol som si, že kapacita je podstatne nižšia ako 5000 mAh. Odhadovaná kapacita, ktorú som dostal, bola 3 000 mAh, čo bolo veľmi reálne, keďže nabitá batéria nevydrží skoro ani deň. Pôvodná OEM batéria v jej mladosti vždy mi vydržala viac ako jeden deň. Batéria bola podstatne lacnejšia tu ako u konkurencie. To je jediné pozitívum.
- Mám starý Galaxy Note 3 a potreboval som vymeniť batériu a našiel som ju
Niet sa na čo sťažovať
- baterka
ešte som neodskúšal
- Zatial spokojnosť s výrobkom
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »