Najnovšie recenzie zo sekcie Batérie pre mobilné telefóny
Super cena a rýchle dodanie.
Apple iPhone 8 APN 616-00357
Pridané: 16. septembra 2024
(naposledy upravené 16. septembra 2024)
Zakúpený v FixServis
Baterka je síce lacná ale nefungovala škoda peňazí radšej asi originál vôbec nedržala v konektore
Vôbec to nie je pre Huawei GT2 Pro. Nedá sa pripojiť, lebo konektor na pripojenie je iný, ako v hodinkách.
- Batéria pre starý mobil
- Spokojný
Doporučujem
Nefunkčný
tovar bol v poriadku a presne vyhovoval
- Je to originál, takže baterka mala 99% pôvodnej kapacity po 3 nabitiach, aj keď vyrobená bola 12/2021. Oproti noname výrobe, ktorú som tiež kupoval tu, tá mala nejakých 60-70%, lebo originál nebol vtedy na sklade.
- Skutočne odporúčam si priplatiť za originál, pokiaľ je dostupný a kúpiť ten.
- Baterka aspoň ako tak sedi
- Mala kapicta asi len 1500mah
Slabá baterka kupte inu
OnePlus BLP743
Pridané: 4. septembra 2024
(naposledy upravené 4. septembra 2024)
Zakúpený v FixServis
- Konektor bol v zlej polohe
- Kapacita menšia ako deklarovana
- Po pár mesiacoch skapala vraj poškodený kábel + neviem potvrdit
Keďže 1+ je tak uzasna firma že už nerobi oem baterky na 3-4 roky starý telefón musíte kupovať buď hnoj činu alebo trochu lepšiu cinu, tak kúpte túto trochu lepšiu ako ako iné, na Aliexpress sú není moc lacnejšie. Ten lacnejší model čo má fixservis je uplne o ničom kapacita tak 1500mah,
- Baterka - veľmi dobrá cena a zdá sa, že funguje dobre - t.j. kapacita je v poriadku. Vyrobca nie je Asus, ale funguje OK.
- dostupná náhrada
- Nedrží kapacitu, bateria sa vybije pri používaní za cca 40min, v pohotovostnom režime necelých 24 hodín , uz som ju päť krát nabíjať aj tak nechce držať kapacitu, predošlá taká istá držala ako ma. Asi vadny kus lebo rok výroby je aktuálny !
- Mam dojem,ze som obdržal starú bateriu, večer nabita na 100% a ráno bez používania je kapacita 13%
nulová kapacita a nedá sa nabiť!
pošlem ju naspäť,uvidíme!
kvalita!
Samsung EB-B100AE
Pridané: 30. augusta 2024
(naposledy upravené 25. septembra 2024)
Zakúpený v mobilonline.sk
Som spokojný
- Je super
ok
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »